Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Falun

Upplevelse

Det finns tillsammans 5 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Falun och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Falun och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Falun och i Dalarna finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Falun är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Falun

Lugnets Äventyr AB

Lugnetvägen 5

791 31 Falun

Scoutdistrikt, Dalarnas

Skolgatan 4

791 71 Falun

Runns Segelsällskap

Strandvägen 58

791 43 Falun

Falu Båtklubb

Slussen

791 42 Falun

Friluftsfrämjandet

Magasinsgatan 27

791 70 Falun