Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Kalmar

Upplevelse

Det finns tillsammans 9 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Kalmar och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Kalmar och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Kalmar och i Kalmar län finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Kalmar är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Kalmar

Kalmar GameCenter

Södra Vägen 58

392 45 Kalmar

Kalmar Kanotklubb

Ekudden

392 36 Kalmar

Leos Lekland

Verkstadsgatan 5

392 39 Kalmar

Scoutdistrikt, Kalmarsund

Sjömansgatan

392 36 Kalmar

Kanoten Förskoleklass

Norrlidstorget 1

393 58 Kalmar


Fler inom Upplevelser & Äventyr i Kalmar

Tallhagens Scoutkår

Sjömansgatan 2

392 36 Kalmar

AT Outdoor

Södra Långgatan 8

392 32 Kalmar

Vilse i Småland AB

Svensknabbevägen 24

393 51 Kalmar

Actic Äventyrsbadet

Smålandsgatan 21

392 34 Kalmar