Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Gällivare

Upplevelse

Det finns tillsammans 5 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Gällivare och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Gällivare och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Gällivare och i Norrbotten finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Gällivare är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Gällivare

Baxis HB

Kattfotsvägen 11

982 35 Gällivare

Föreningen Friluftsfrämjandet

Föreningsgatan 9

982 31 Gällivare

Sole Adventure & Event AB

Storgatan 15

982 31 Gällivare

Destination Laponia

Vallmovägen 46

982 35 Gällivare

JEMI Adventures HB

Sakajärvi 10

982 92 Gällivare