Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Kiruna

Upplevelse

Det finns tillsammans 9 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Kiruna och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Kiruna och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Kiruna och i Norrbotten finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Kiruna är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Kiruna

Kiruna Sleddog Tours

Karhuniemi Djurgården 446

981 34 Kiruna

Henrik Taube Activity

Forsvägen 4

981 92 Kiruna

Kiruna i Norr AB

Steinholtzgatan 7

981 32 Kiruna

Skoterguide

Föraregatan 45

981 39 Kiruna

Arctic Eden AB

Föraregatan 18

981 34 Kiruna


Fler inom Upplevelser & Äventyr i Kiruna

Ladtjojaure Båttrafik HB

Nikkaluokta

981 99 Kiruna

Naturupplevelse Norr

Vänortsgatan 12

981 32 Kiruna

Vildmarksservice i Kiruna AB

Oinakkavägen 4

981 92 Kiruna

Friluftsfrämjandet

Steinholtzgatan 35

981 32 Kiruna