Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Kristianstad

Upplevelse

Det finns tillsammans 7 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Kristianstad och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Kristianstad och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Kristianstad och i Skåne finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Kristianstad är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Kristianstad

Vä Scoutkår

Folkvandringen 1

291 65 Kristianstad

Kristianstads Pistolklubb

Snårarpsvägen 46

291 65 Kristianstad

Colorball

Väverigatan 2

291 54 Kristianstad

Äventyrsgolf i Kristianstad AB

Stridsvagnsvägen 5

291 39 Kristianstad

Laserdome

Skjutsstallavägen 8

291 32 Kristianstad


Fler inom Upplevelser & Äventyr i Kristianstad

Torsebro Friluftsbad

Björnekullavägen 113

291 94 Kristianstad

Kristianstads Scoutkår

Skepparegatan 16

291 54 Kristianstad