Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Limhamn

Upplevelse

Det finns tillsammans 7 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Limhamn och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Limhamn och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Limhamn och i Skåne finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Limhamn är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Limhamn

Skydive Skåne

Birger Jarlsgatan 41C

216 11 Limhamn

Båtsällskapet Lagunen

Vaktgatan 9

216 13 Limhamn

Malmö Segelsällskap

Småbåtshamnen

216 12 Limhamn

Utmaningarnas Hus

Geijersgatan 8

216 18 Limhamn

Djupadals Scoutkår av Svenska Scoutförbundet

Norra Hyllievägen 89

216 22 Limhamn


Fler inom Upplevelser & Äventyr i Limhamn

Malmö Event Group

Geijersgatan 2A

216 18 Limhamn

Limhamns Sjöscoutkår av Svenska Scoutförbundet

Hammars Väg

216 30 Limhamn