Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Lomma

Upplevelse

Det finns tillsammans 4 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Lomma och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Lomma och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Lomma och i Skåne finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Lomma är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Lomma

Active Sport - Vindsurfing

Timotejgatan 9

234 38 Lomma

Lomma Scoutkår av Svenska Scoutförbundet

Habovägen 2

234 34 Lomma

Båtsportcenter Lomma AB

Tenngatan 19

234 35 Lomma

NoLimit Sports

Karstorpsvägen 13

234 31 Lomma