Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Upplevelse i Lund

Upplevelse

Det finns tillsammans 6 företag där du kan hitta en kul och spännande upplevelse i Lund och flera av dessa upplevelseföretage har många olika äventyr och upplevelser att välja på. Det kan ibland vara svårt att välja den bästa upplevelsen i Lund och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bäst om någon ni litar på kan tipsa om en kul upplevelse eller spännande äventyr. Man kan också jämföra olika upplevelsers och äventyrs omdöme på nätet.


Då det i Lund och i Skåne finns många upplevelser att välja bland är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av upplevelse och evenemang de erbjuder. Innan du ringer till en som håller på med upplevelser bör du ha en idé om vad ni vill ha för typ av äventyr/upplevelse. Ska det vara en flygupplevelse eller lite lugnare kulturel upplevelse? Viss info får du om olika upplevelser genom att kolla webbsidor från företag som tillhandahåller upplevelser & äventyr.
Enklast att komma i kontakt någon som erbjuder en kul upplevelse i Lund är att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla upplevelser i Lund

Torns K F U K-K F U M scoutkår

Västratornsvägen 1

226 50 Lund

Scoutkåren Drotten KFUK KFUM

Ringvägen 1

222 25 Lund

Hammer A&E HammerArms

Sunnanväg 14S

222 26 Lund

Kite.se - Sveriges kiteskola

Bredgatan 25

222 21 Lund

K F U K-K F U M Skåne-Blekinge Scoutregion

Sunnanväg 18D

222 26 Lund


Fler inom Upplevelser & Äventyr i Lund

Drottningstadens Scoutkår/Reimersgården

Nyckelkroken 58

226 47 Lund