Upplevelse - Massor med information om Upplevelser
ICA Upplevelser har massor med prisvärda upplevelser för alla åldrar

Fördelar med att ge bort en upplevelse

Mer om Upplevelse

Det finns många fördelar med att ge en upplevelse i present till någon i familjen, till en vän eller arbetskamrat. När man funderar på det så en upplevelsepresent eller att ge bort ett äventyr faktiskt den optimala presenten för alla.

De mest uppenbara fördelarna med att ge bort en upplevelse är:

  • Det finns 100-tals upplevelser att välja på i alla olika prisklasser.
  • En bra upplevelse blir ett bestående minne vilket inga saker eller prylar normalt lyckas med.
  • De flesta människor har för mycket saker och vill inte ha fler prylar att stuva undan.
  • Upplevelser skapar arbetstillfällen direkt på orten eller i Sverige vilket är bra för Sverige.
  • Många upplevelser är bra för miljön i jämfört med att tillverka ett föremål i ett främmande land, skicka föremålet till Sverige där det efter en tid kastas.

Att hitta rätt upplevelsepresent

Nedan hittar du ett antal företag som säljer roliga, underhållande och spännande äventyr och upplevelser som kan vara värda att titta på. Oftast är det den mest överraskande upplevelsepresenten som skapar det största nöjet.

Blommogram

Blommogram är mycket enkelt att ge och trevlig att få. Du kan skicka blommogram med:
www.greatdays.se

Greatdays har många upplevelser som du kan ge bort i present. Greatdays har ett stort sortiment av många bra och trevelig upplevelsepresenter.


www.icaupplevelser.se

ICA Upplevelser är en av Sveriges ledande och bästa leverantören av upplevelsepresenter. ICA Upplevelser är inte bara sort utan även bäst på upplevelser och erbjuder prisvärda upplevelser som du tryggt kan handla på nätet.


www.flowerhouse.se

Flowerhouse har fantastiska blommor som du kan ge bort som upplevelsepresent. Hos Flowerhouse kan du enkelt ge blommor som upplevelse till någon du tycker om.


www.interflora.se

Interflora har massor med blommor som du kan skicka med blommogram. Hos Interflora är det smidigt att skicka blommor och annat till de som du vill ge en gåva men har inte möjlighet att personligen närvara.